Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Τα τρία Όχι του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, είναι σαν τα τρία προεκλογικά Δεν το 2009.

Σεπτέμβρης 2009

  • Δεν θα αυξηθούν οι εισφορές
  • Δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας
  • Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις

Σεπτέμβρης 2010

  • Όχι σε νέα μέτρα μείωσης των μισθών
  • Όχι σε αύξηση του ΦΠΑ από 11% σε 23%
  • Όχι εξίσωση ΦΠΑ θέρμανσης και κίνησης

Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Είναι σίγουρο ότι μόλις την επόμενη μέρα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών τα τρία Όχι θα πάνε περίπατο, όπως και τα τρία Δεν.



Που απευθύνονται; Δυστυχώς αν ο Ελληνικός λαός παρασυρθεί πάλι από τις ψεύτικες υποσχέσεις και δώσει ικανοποιητικά ποσοστά στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, την επόμενη ημέρα θα είναι ξανά δέσμιος των υπαλλήλων του ΔΝΤ και των μεγάλων Τραπεζιτών, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Πάγκαλου, Ραγκούση και όλων των υπόλογων πλέον στον Ελληνικό λαό και την υποβάθμιση και υπερχρέωση της χώρας. Θα έρθουν οι δήθεν «σωτήρες….» ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης όπως στην Ουγγαρία με συνθήματα «αναδιάρθρωση του χρέους…., επαναδιαπραγμάτευση…., έξω το ΔΝΤ….κλπ» αφού όμως το μεγάλο χρηματιστηριακό κεφάλαιο, ΔΝΤ , ΕΚΤ, κλπ μας έχει πλέον ξεζουμίσει και το πτώμα του Έλληνα εργαζόμενου κείτεται κοντά στην τελευταία του πνοή στο χώμα.

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.
Ξεφτυλίζουμε την έννοια του σοσιαλισμού που δήθεν υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ και φέρνουμε στην εξουσία τα γνήσια παιδιά μας που θα υπηρετήσουν και που πιστεύουν το καπιταλιστικό σύστημα εξουσίας που διασφαλίζει τα υπερκέρδη των εξουσιαστών του πλανήτη μας.

Στο χέρι μας είναι να αντιδράσουμε. Μην εμπιστεύεστε τις ψεύτικες υποσχέσεις του ΠΑΣΟΚ και την υποκρισία της Νέας Δημοκρατίας.
Δυστυχώς και η αριστερά σήμερα είναι ανίκανη να προβάλλει εναλλακτική πολιτική, εγκλωβισμένη είτε στην αμαρτωλή κληρονομιά του παρελθόντος ( μοντέλο σοσιαλιστικών χωρών), είτε στη δυσκολία της να έρθει σε ρήξη με το καπιταλιστικό μοντέλο (Συνασπισμός κλπ), παραπαίει στην εσωτερική διχόνοια της .

Μαυρίστε τους παντού. Το νέο δεν θα αργήσει να ξεπηδήσει και τότε όλοι αυτοί θα πρέπει να απολογηθούν.
Είναι υπόλογοι πλέον απέναντι στον Ελληνικό λαό.

Ενεργός Πολίτης(Όχι της ομάδας που ζητά μερίδιο εξουσίας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου